İzmir'de kaza can aldı İzmir'de kaza can aldı
 Yılmaz, Çiğli caddelerinde rastladığı öğrencilerin okullarındaki yaşadığı zorlukları ve sorunlarını dinleyip çözüm için yol yordam gösterdi.

Bir öğrencinin okulunda tuvaletlerdeki tavandan gelen su akıntılarından şikayet etmesi üzerine okul yöneticilerini arayan Yılmaz, çözüleceği yönünde söz aldıktan sonra, öğrenciye kartvizitini vererek, arıza giderilmediği takdirde kendisini aramasını istedi.

Yılmaz, “Eğitim ve gençlik bir milletin olmazsa olmazlarıdır. Çiğlimiz’de okuyan öğrencileri önemsiyoruz ve zor şartlarda geçim sıkıntısı çeken ailelerin okumakta sıkıntı çeken öğrencileri için devletimizin tüm imkanlarını her zaman seferber edeceğiz.

Basit sorunlar için bir okulun boşa akan suyu ve boşa giden dersi olmamalı. Gezi olaylarında birlikte gördük, okul öğrencilerini sokaklarda bağırtarak, slogan attırarak ülkenin gençlerini kullanan ideolojilere gençleri kullandırmayacağız.

İmkansızlıktan okuyamayan öğrencileri yok sayarak toplumda gerilime sebep olan öğrenci yerine okullarda sınıflara teknolojiyi destekleyerek eğitimde, sporda, sosyal ortamları geliştirerek

mahallelere tiyatro etkinliğini yaygınlaştırarak kültürel aktivitelerini arttıracağız. Çocukların eğitiminde ders saatleri dışında da okumaları konusunda onları sahiplenerek eğitimlerine katkı koyacağız. Çünkü gençler bizim herşeyimiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim