Katılım belgeleri Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Türk-Alman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal YILDIZ ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlyas Doğan tarafından imzalanacaktır.

Hızlı Okuma Sınav Netlerinize Ne Kadar Etki Eder Hızlı Okuma Sınav Netlerinize Ne Kadar Etki Eder

ASTANA 2. ULUSLARARASI HUKUK VE SOSYAL BİLİMLER SEMPOZYUMU Doçentlik başvuruları ile diğer akademik atama ve yükselmelerde kullanılabilecek şartları sağlamaktadır.

Konu Başlıkları: Kamu Hukuku, Özel Hukuk, Antropoloji, Arkeoloji, Doğu Dilleri ve Edebiyatları, Batı Dilleri ve Edebiyatları, Beşeri Bilimler, Coğrafya, Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları, Dilbilim, Din Bilimleri, Din Eğitimi, Eğitim Bilimleri, Ekonomi, Felsefe, Finans, Gazetecilik ve Medya, Güzel Sanatlar, Halkla İlişkiler, İktisat, İlahiyat, Temel Eğitim, Yüksek Öğretim, İşletme, Kadın Araştırmaları, Kamu Yönetimi, Kütüphanecilik, Maliye, Müze Çalışmaları, Müzik, Ortaöğretim Sosyal Alanlar Eğitimi, Ortaöğretim Fen ve Matematik Eğitimi, Psikoloji, Resim, Sağlık Bilimleri, Sanat Tarihi, Sinema-TV, Siyasal Bilimler, Sosyal Hizmetler, Sosyoloji, Spor Bilimi ve Eğitimi, Tarih, Turizm Çalışmaları, Türk Dili ve Edebiyatı, Türk Halk Bilimi, Türkçe Eğitimi, Uluslararası İlişkiler ile Sosyal Bilimler alanındaki diğer bilim dalı konularını kapsamaktadır.  Bu alanlarda çalışma yapan yurt içi ve yurt dışındaki tüm akademisyen ve eğitimciler sempozyuma katılabileceklerdir.

Sempozyumda sözlü sunumun yanı sıra çevrimiçi sunum, video sunum ve poster bildirilere yer verilecektir. Ayrıca Sempozyumda Türkçe, Almanca, İngilizce, Fransızca, Rusça, Kırgızca, Tatarca, Uygurca, Azerice, Kazakça ve Özbekçe dillerinde sunumlar yapılabilecektir.

Sempozyum Yeri: Türk-Alman Üniversitesi – Şahinkaya Cad., No: 106, Beykoz, İstanbul, Türkiye
Bildiri Özeti Son Gönderim Tarihi: 05 Kasım 2023
Sempozyum Son Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2023

sempozyum ile ilgili tüm detaylara astanasempozyum.com dan erişebilirsiniz

Editör: Ersin USTA