Çiğli Tramvayı 27 Ocak'ta İlk Seferine Başlıyor Çiğli Tramvayı 27 Ocak'ta İlk Seferine Başlıyor
  Seçim sürecinde İzmir’de bulunan aday adayları içerisinde sosyal medyayı en kapsamlı şekilde kullanan Soylu, seçim propaganda tekniklerine "Mobil Medya"yı da ekledi. 
Çiğli bölgesinde çalışan toplam 22 minibüsün şöfor arkalarında bulunan ekranlarına kendisi ile ilgili tanıtıcı reklam ve ilan veren Soylu, ayda 350 bin kişinin bu taşıma araçlarını kullandığını belirterek, "Günde 136 kere ve 20 saniye olmak üzere şahsım ve projelerimle ilgili bilgiler bu ekranlarda olacak. Çiğlili hemşerilerim evlerine, işlerine giderken bizi biraz daha yakından tanıma fırsatı bulacaklar. Sosyal medya, görsel ve yazılı medyadan sonra mobil medyada da olmaktan oldukça memnumum. Ancak ve ancak şunu açıkca belirteyim ki, bunların hepsinden önemlisi birebir temastır. Ben Çiğli’de çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağım” dedi.
Birol Soylu’ya Mobilmedya uygulama fikrinin nasıl bulduğunun sorulması üzerine; “Ben vatandaş birol olarak sürekli halkın arasında geziyorum. Arabamı bırakır belediye otobüsüne binerim Çarşı pazar alışverişimi ailelimle birlikte yaparım. Mobil medya uygulamasını da birgün Egekent'e giderken şöforün arkasında bulunan ekranda mobil medyanın firma reklamını gördüm ve dedim ki ben işe giden okula giden evlerine giden hemşerilerime ulaşabilmem için bu iletişim aracını kullanmam lazım diyerek, mobil medya ugulamasını kullanmaya karar verdim” dedi.
Editör: TE Bilişim