Bucaspor mağlubiyetle ayrıldı Bucaspor mağlubiyetle ayrıldı
Transfer çalışmalarını sürdüren Bucaspor’un forvet arayışı devam ediyor. Bucaspor Sportif Direktörü Erman Güraçar, Mehmet Batdal ile görüştüklerini ve bu oyuncunun Süper Lig'de oynamak istediğini söyleyerek, "Batdal kararını değiştirirse kapımız kendinse her zaman açık. Kasımpaşalı forvet Adem Büyük ile yüz yüze henüz görüşme yapmadık. Fakat kendisi istediğimiz oyunculardan birisi. Şuan kulübüyle mukavelesi devam ediyor ve takımıyla birlikte kamp çalışmalarında yer alıyor. Adem Büyük ve kulübü Kasımpaşa ile anlaşılırsak transferi gerçekleştireceğiz.

Diğer bir Kasımpaşalı defans oyuncusu Luis Henrique de Sousa Santos ile de görüşmelerimiz sürüyor. Kendisiyle büyük ölçüde anlaştık. Aramızda ufak pürüzler kaldı. Kendisi de Bucaspor’da oynamak istiyor. Sousa’nın da kulübü ile mukavelesi devam ediyor. Oyuncu kulübü ile arasındaki sorunları çözerse sözleşme yapacağız. Sait Hoca’da yeni sezonda Santos’u kadrosunda görmek istiyor” dedi.

“CİVAR ÇETİN AFFEDİLEBİLİR”

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ve takımdaki arkadaşları ile yaşadığı sorunlar nedeniyle geçen sezon kadro dışı bırakılan Civar Çetin’in affedilmesi gündemde. Genç futbolcu ile özel görüşme yapıldığını söyleyen Güraçar, "Civar’da olumlu gelişmeler var. Kendisine çeki düzen vermiş. Sait Hoca kendisi ile özel bir görüşme gerçekleştirdi ve olumlu bir süreç işliyor. Şuan affedilmesi gündemde fakat Bolu kampına götürüleceğini düşünmüyorum” diye konuştu.

“İZMİR DERBİSİ MAÇLARIMIZI BUCA ARENA’DA OYNAMALIYIZ”

Bucaspor’un TFF 1. Lig 2012-2013 sezonu fikstürü hakkında değerlendirmelerde bulunan Sportif Direktör Erman Güraçar, "İlk 5 hafta ve son 5 hafta bizi zorlu maçlar bekliyor. 4. hafta Karşıyaka ile karşılaşacağız. Derbinin sezon başına denk gelmesi daha iyi oldu. İzmir derbilerinin ayrı bir havası oluyor ve bu maçında oldukça zevkli geçeceğine inanıyorum. Ayrıca derbi maçlarımızı Buca Arena’da mı yoksa Atatürk Stadı’nda mı oynayacağımız kısa zaman için gerçekleşecek. Mantıklı olan Bucaspor’un, İzmir derbisi maçlarını Buca Arena’da oynamasıdır” şeklinde konuştu.
(EA-BÇ-S)

Editör: TE Bilişim