Bucaspor mağlubiyetle ayrıldı Bucaspor mağlubiyetle ayrıldı
Bank Asya 1. Lig 2012-2013 sezonuna güçlü bir kadro ile girmek isteyen Bucaspor transfer çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Emre Güral’ı Trabzonspor’a, Abdülkadir’in Özgen’i de Sivasspor’a satarak forvetsiz kalan Bucaspor, forvet boşluğunu doldurmak için harekete geçti. Bucaspor Kulübü Yönetimi, Amerikan ve Kanada futbol liglerinin en üst düzey ligi olan Major League Soccer'de mücadele eden Chicago Fire takımında top koşturan forvet oyuncusu Collins John’u transfer etmek için İzmir’e getirdi.

Collins John, futbol kariyerine 17 yaşında FC Twente’de başladı. 2002 - 2004 yılları arasında Twente’de forma giyen oyuncu 2004 yılında İngiltere'nin Fulham takımına transfer oldu. Collins beş yıl Fulham’da oynadıktan sonra İngiltere’de Leicester City, Watford FC ve NEC Nijmegen takımlarında forma giydi. 2009 yılında Belçika'nın Roerelase takımına transfer olan ve 2010 yılında şu anda formasını giydiği Chicago Fire takımına transfer olan Collins, 2011 yılında Azerbaycan'ın FK Kabala takımına transfer olmuştu.
Bucaspor Kaynaklar Tesislerine denenmeye getirilen Collins John, yeterli görülmesi halinde, Bucaspor Yönetimi tarafından 2 yıllık sözleşme imzalattırılacağı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim