Bucaspor7 - 2 ile  bozguna uğradı Bucaspor7 - 2 ile bozguna uğradı
Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını tesislerinde yaptığı 1 haftalık antrenmanla tamamlayan Bucaspor, ikinci etap çalışmaları için gittiği Nevşehir Avanos kampını da tamamlatarak İzmir’e döndü. Sarı-lacivertliler, 2 gün izin yaptıktan sonra çalışmalarına Bolu’da devam edecek. Bolu kampında dört hazırlık maçı yapacak olan Bucaspor, 3 Ağustos’da İzmir’e tekrar geri dönecek.

İkinci etap çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Bucaspor Sportif Direktörü Erman Güraçar, "Avonos’daki ikinci etap çalışmalarımız takımımız açısından oldukça yararlı geçti. Eksik yönlerimizi gördük ve oyuncularımızın birbirleriyle daha iyi kaynaşmasını sağladık. Denenmeye gelinen yabancı oyuncuların hepsi geri gönderildi. Ürdünlü Mahmoud Salim Za’tara’da teknik ekimiz tarafından yeterli görülmedi. Şuan santrofor ve stoper mevkilerine birer oyuncu transfer etmek istiyoruz. Batdal ile görüşmelerimiz sürüyor. Kendisi Süper Lig’de yer almazsa 1.Lig’de oynayacağı kulüp Bucaspor olacaktır” dedi.

Üçüncü etap kamp çalışmaları hakkında da bilgi veren Güraçar, "23 Temmuz’da Bolu Gerede’de Gren Park Otel’de kampa gireceğiz. 3 Ağustos’a kadar burada dört hazırlık maçı yapacağız. Gerede’de çalışmalarımız bittikten sonra İzmir’e döneceğiz ve lig başlayana kadar hazırlık maçlarımızı sürdüreceğiz” ifadesinde bulundu.

Bucaspor yönetiminin, altyapısından çıkardığı genç kaleci Mert Özyiğit ile de kulüp binasında en az 2 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim