İzmir AOSB'de Fabrika Yangını İzmir AOSB'de Fabrika Yangını
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, her Salı Belediye Konferans Salonu'nda hemşehrilerinin sorunlarını dinleyecek ve çözüm bulmaya çalışacak.

"Halk Günü, Şimdi Söz Sizde, Her Salı Belediye Başkanımız İnş.Müh.Hasan Arslan, Sizi Dinliyor" sloganı ile duyurulan halk günleri sabah saat 10.00'da başlayacak 12.00'de sona erecek. Başkan Arslan iki saat boyunca, belediyeye bağlı birim müdürleri ile birlikte Çiğli halkının sorunlarını masaya yatıracak ve gerek belediye ve gerekse diğer kurum ve kuruluşlarla ilgili sorun ve istekleri imkanlar ölçüsünde çözmeye çalışacak.

Başkan Arslan, Çiğlililerin içinden çıkan bir insan olarak, onlara her zaman yakın olmak istediğini ve Halk Günü düzenlemeyi seçim vaadleri arasında da dile getirdiğini ifade ederek, "Benim anlayışıma göre bir belediye başkanı halkının içinde olmak zorundadır. Makamlar gelip geçicidir. Bunu hep hayatım boyunca ilke edinerek yürüdüm. Çiğli'nin belediuye başkanı olarak, bana güvenen ve beni bu koltuğa layık gören hemşehrilerimin yanında olmak, onların sorunlarını imkanlar ölçüsünde elimden geldiğince çözmek benim görevim. Olağanüstü bir durum olmadıkça, ben ve mesai arkadaşlarım her salı belediyemizde Çiğlililerimizle birlikte olacağız. Sorunlara çözüm bulacağız." diye konuştu.

Başkan Hasan Arslan, 30 Mart seçimlerinin hemen ardından sokağa çıkmış ve Çiğli'deki esnaflar ve vatandaşlarla birebir diyaloglar kurarak, sıkıntıları yerinde tesbit etmeye çalışmıştı. Başkan Arslan şimdi de halk günü düzenleyerek, bu diyaloğu bir adım daha ileri götürdü.
Editör: TE Bilişim