Genç kız kamyonetle yük taşıyor Genç kız kamyonetle yük taşıyor
 Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, Avusturya’nın Bad Bleiberger kasabasında bulunan dağda oyunculara koşu yaptırdı. Cuper, 300 metrelik ve yüzde 45 eğime sahip çıkış parkurunda oyuncuları hızlı tempolu olarak koşturdu. 7 defa git gel yapan Ordusporlu oyuncular ter içinde kaldı. 
Çalıştırdığı tüm takımlarda futbolcularına yaptırdığı ‘Cuper Yokuşu’ olarak bilinen koşu testinde başarabilme yeteneğini aşılayan Cuper, aynı uygulamayı Orduspor'da gerçekleştirdi. 50 ve 300 metrelik iki ayrı parkurda saniyeler ile yarışan oyuncular, 300 metrelik yüzde 45 eğimli parkurda ilk koşuyu 40 saniyede tamamlarken, 7. koşuyu ise 1 dakikada tamamlamayı başardı.
Bir diğer parkur olan 50 metrelik ve yüzde 60 eğimli parkurda ise oyuncular 9 ile 10 saniye arasında koşuyu tamamladı. 3 defa gidiş-geliş yapan oyuncular zorlu parkurları başarı ile tamamlayarak Cuper’in alkışını almayı başardı.
Futbolculardan David Barral, “Cuper’in antrenmanlarının ve kamplarının çok zor olduğunu biliyordum. Şimdi ise yaşayarak öğrendim. Antrenmanlar çok ağır geçiyor. Bayılacak gibi oluyoruz.”dedi. Abdulkadir Kayalı ise “Bu kadar zorlu bir kamp ilk kez yaşıyorum. Takımda ki arkadaşlarımın çoğuda ilk kez yaşıyor. Kondisyonumuz açısından bu çok önemli” diye konuştu.


Editör: TE Bilişim