İzmir’in Enleri Ödülleri Sahiplerini Buldu İzmir’in Enleri Ödülleri Sahiplerini Buldu
50. yaşında yepyeni bir bağış yöntemini hayata geçiren Türk Eğitim Vakfı, bundan sonra nerede bir kutlama varsa, orada olmayı hedefliyor. Hakkı Mısırlıoğlu tarafından sanatsal bir perspektifle tasarlanan Bir Dünya Çiçekler, bundan sonra kutlamaların başrolünde olacak. Orijinal bir düğün dekorasyonu için‘Bir Dünya Çiçek’i tercih edenler bu bağışlarıyla birçok gencin eğitimine katkıda bulunmanın mutluluğunu özel günlerinin coşkusuna ekleyecek. Sevdiklerinin mutlu günlerinde onların yanında olmak isteyenler ise kutlamalarını ‘Bir Dünya Çiçek’ in zarif tasarımlarıyla iletirken birçok gencin eğitimine destek verecekler. 

Kutlama mesajlarını iletirken çelenk göndermeyi tercih eden ve aynı zamanda doğaya karşı sorumluluk taşıyan bireyler ve kurumlar için TEV Bir Dünya Çiçek ideal bir hediye seçeneği oluşturuyor. Her yıl cenaze çelenklerinin bağış gelirleri ile okutulan öğrenci sayısı toplam sayının üçte birini oluşturuyor. TEV, mutlu günler kanalıyla da bu etkiyi misliyle artırmayı hedefliyor. Eğitime gönül vermiş herkesin daha çok gence ulaşılması için davetlerde canlı çiçek yerine ‘Bir Dünya Çiçek’ göndermeye davet eden Türk Eğitim Vakfı, mutlu günler kanalıyla daha çok gence umut olacak. 

Mutlu olmanın gücüne ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde ‘Bir Dünya Çiçek’i tercih eden mutlu gün elçilerinin destekleri öğrencilere ışık olacak. 
Editör: TE Bilişim