Hırsız otelde tatil yaparken yakalandı Hırsız otelde tatil yaparken yakalandı
Sağlık sorunları nedeniyle vatani görevini yerine getiremeyenler, bu özlemlerini gidermiş oldu. Araç tahsis işleminin Selçuk Belediyesi Kültür ve Eğitim Müdürlüğü tarafından üstlenilen “temsili askerlik” görevine giden gençlere, aileleri ve yakınları da eşlik etti. Engelliler Haftası nedeniyle yapılan temsili askerlik için Selçuk’tan giden SELENDER yönetimi, tören alanında ilginç bir olaya şahit oldu. Multiple Skleroz (MS) hastası 43 yaşındaki Ayfer Korkmaz, askeri kıyafetler içinde Selçuklu gençlerle birlikte diğer askerler gibi yemin törenine katıldı. Tören geçişi yapan askerler tribünleri selamladı. Yoğun coşkuyla karşılanan törende konuşma yapan Seçkin Kaplan ise törene katılanlara duygulu anlar yaşattı.
Zihinsel Engellileri Koruma ve Geliştirme Derneği Başkanı Muhiddin Yılmaz, 57'nci Topçu Tugay Komutanı Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım'a teşekkür plaketi vermesiyle devam eden tören, daha sonra asker ve ailelerine yapılan ikramla sona erdi.
Tören bitimi günün anısına çekilen fotoğraflar sonrası, katılım gösteren askerlere terhis belgesi verildi. 57. Topçu Tugayı’na ait hediye şapkaları alan Selçuklu gençler, SELENDER Başkanı Mehmet Durmuş tarafından sabahın erken saatlerinde alındıkları evlerine geri götürüldü. "Anlamlı bir görevi yerine getirmenin mutluğunu yaşıyoruz" diyen Dernek Başkanı Durmuş, "15 Mayıs’ta geniş katılımlı bir program hazırlıyoruz. Gönül dostlarımızı mutlaka Engelsiz gecemize bekliyoruz” duyurusunda bulundu..



Editör: TE Bilişim