Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleştirilen Olağanüstü Tüzük Tadili Genel Kurulu’nda A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykelinin dikileceğini duyurdu.

Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2 Fenerbahçe Turu İstanbul'a Bıraktı Olympiakos: 3 - Fenerbahçe: 2

Kurulda konuşan Ali Koç, "Tarihi bir güne hep beraber tanıklık edeceğiz. Hepimiz, birbirimizle ne kadar gurur duysak, iftihar etsek az. Filenin Sultanlarını kutlarken ayrı bir parantez, kaptan Eda’ya, savunma bakanı Gizem’e, Türk oğlu Türk Vargas’a ve Aslı Kalaç’a ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Dün yönetim kurulu toplantısı yaptık. Alex, Lefter, Can Bartu ve Eda Erdem heykeli olacak" dedi. 

Ali Koç, "Lefter, Alex ve Can Bartu'dan sonra da Eda Erdem'in heykelini dikme kararı aldık. Kendisi de bilmiyor. Şu an öğrenmiş oldu. Uçakta mı değil mi bilmiyorum ama gani gani hak etti. Fenerbahçe bir spor kulübüdür, futbol kulübü değildir." müjdesini verdi.

Editör: Ajans Ekip