29 Ekim Coşkusu 29 Ekim Coşkusu
Üç yıl boyunca gerçekleştirdikleri projeleri basın mensuplarına birlikte üstü açık otobüsle gezerek, yerinde anlatan Başkan Şenol " İzmir'in güney kapısındaki Gaziemir, her geçen gün büyüyen ve gelişmesini sürdüren bir ilçemiz . 135 bini geçen nüfusuyla, İzmir'in en çok talep gören ilçesi. Her yıl ortalama 8 - 10 bin arasında nüfusu artıyor. Özellikle orta gelir ve eğitim düzeyinin üzerindeki vatandaşların Gaziemir'i tercih etmesinde, ilçenin planlı gelişmesi ve belediyenin çalışmaları önemli bir etken" ifadelerini kullandı. Gaziemir'e üç yıl boyunca önemli alt yapı hizmetleri sunduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Şenol, bundan sonra gelecek başkanların 20 yıl boyunca altyapı ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamayacağını ifade ederek, esprili bir ifadeyle Gaziemir'in Avrupa Birliği'ne çoktan girdiğini belirtti.

Başkan Şenol Gaziemir Belediyesinin üç yıldır gerçekleştirdiği önemli projelerden bazılarını ise şöyle anlattı;
HASTA VE YAŞLILARA EVDE BAKIM
Başkan Şenol, Gaziemir'de yaşlı, yatalak, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlara evlerinde bakım ve sağlık hizmeti vermeyi amaçlayan ' evde bakım hizmeti' projesinin kısa sürede çevre il ve ilçelere yayıldığını belirtti. Şenol şunları söyledi; 10'dan fazla hasta bu hizmetten yararlanmak için Gaziemir'e taşındı. Yada bu kentte oturan bir yakınının yanına yerleşti. Bu güne kadar 615 hastaya 1685 ziyaret yapan bu ekip bizim meleklerimiz"
GAZİEMİR ÜNİVERSİTEYE KAVUŞTU
Ege Üniversitesi Ege Meslek Yüksek Okulu Uçak Teknolojisi Programı, Gaziemir Sarnıç'ta hizmet veriyor. Alanını Gaziemir Belediyesinin tahsis ettiğini belirten Şenol bu eğitim tesisinin; hava aracı imalat, montaj, bakım ve onarım teknisyenleri yetiştirdiğini ifade etti.
"ZEYTİN AĞAÇLARI KESİLMEKTEN KURTULDU"
Gaziemir Başkanı Halil İbrahim Şenol'un duyarlılığıyla kesilmekten kurtarılan ve Dokuz Eylül Mahallesi'ndeki.boş alana dikilen 280 zeytin ağacının tuttuğu belirtildi. Ağaçların bulunduğu alana çocuk oyun grupları ile oturma grupları da yerleştirildi. Odun olmaktan kurtarılan ağaçlarla 16 dönüm alan üzerinde Habibe Eroğlu Parkı oluşturuldu, Gaziemir yeni bir yeşil alana kavuştu.
BAŞKAN ŞENOL "AZİZ KOCAOĞLU BİZİM ABİMİZ"
Toplantıda İzmir Büyük şehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu kendilerinin abisi olduğunu dile getiren Başkan Şenol; Aziz bey bilge bir insan bizim büyüğümüz. İnanıyorum ki İzmir'i tekrar o yönetecek" ifadelerini kullandı

Editör: TE Bilişim