Milli Takım Tepetaklak  Avusturya 6-1 Türkiye Milli Takım Tepetaklak Avusturya 6-1 Türkiye
 Temel atma merasimine Urla Kaymakamı Şehmus Günaydın, Belediye başkanı M.Selçuk Karaosmanoğlu, Göztepenin efsane futbolcularından Nevzat Güzelırmak, Kulüp Başkanı Hüseyin Altınbaş, Futbol Direktörü Özgür Zengin, Yelken Şube Başkanı Hakan Yenigün, Salon Sporları Koordinatörü Tunç Kökbuğur, Göztepeli futbolcular ve çok sayıda taraftar katıldı.
Yelken Şube Başkanı Hakan Yenigün tesisler hakkında, "Hazineden kiralanan yere bugün tesislerimiz İlk temelini atıyoruz. Antreman sahası olarak kullanılacak çim sahanın alt yapı çalışmaları bugün yapıma başlanıyor. Ekim ayı itibarı ile alan çimlenecek. Tesislerimize 1 adet standart ölçülerde saha, 1 adet sakat futbolcuların antreman sahası ve 1 adet kaleci antreman sahası yapılacak. Ayrıca Kulü yönetimi ve futbolcuların soyunma,duş ve dinlenmeleri için sosyal tesis binası yapılacak. Bu tesisler 2*13 Aralık sonuna kadar bitmiş olacak" dedi.
 Urla Kaymakamı Şehmus Günaydın, "Efsane Göztepe Kulübünün Urla'da tesis yapması bizi gururlandırdı. Güzide kulübümüzü layık olduğu ligde göreceğimizi umuyorum. Bu nedenle Göztepe camiasına Urlamıza hoşgeldiniz diyorum. Futbolcu kardeşlerimizede önümüzdeki sezonda başarılar diliyorum" diye konuştu.
Kulüp Başkanının dozerler ilk kazıyı yapması sonrası kurbanlar kesildi, taraftarların "göz göz göztepe" sloganları ile temel atma merasimi sona erdi.
Editör: TE Bilişim