Menopoz Döneminde Pilates: Kadınların Sağlıklı Yaşamı İçin Bir Adım Menopoz Döneminde Pilates: Kadınların Sağlıklı Yaşamı İçin Bir Adım
Yönetim geçen sezon başında da teklif götürdüğü 35 yaşındaki file bekçisini bir kez daha liste başı yaptı. Listedeki Tolgahan Acar'ın kulübü Adanaspor'da kalması, Boluspor'lu Serdar Kulbilge ve KSK'li Necati Yılmaz'ın Göz-Göz'e soğuk bakması nedeniyle tecrübeli eldiven Avcıbay'a yönetim teklif götürecek. Daha önce Denizli, Altay, Adana Demir, Manisa ve Kasımpaşa'da forma giyen Avcıbay'ın 2. Lig'de mücadele eden Göztepe'nin teklifine nasıl yaklaşacağı merak konusu. Kasımpaşa'da geçen sezon sadece kupa maçında bir kez sahaya çıkan İlker'in kulübüyle sözleşmesi 1 yıl daha devam ediyor. Transferin olumlu ya da olumsuz 2-3 güne kadar netleşmesi bekleniyor. Bu arada yönetim iç transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Aytek, Mithat, Şaban, Halil, Onur Bektaş, Fatih Yiğen ile yeniden anlaşan yönetim, bugün stoper Veli ile de bir görüşme yapacak.
Raif sorunu çözüldü
Göztepe'de Raif Demir krizi sona erdi. Boluspor'lu Mesut Çaytemel'in transferi sırasında son dakika yönetimin bu oyuncudan vazgeçmesine kızan menajer Süleyman Arslan, İnegöl'den Göztepe'ye getirdiği Raif Demir'i de kulüpten geri alacağını ifade etmişti. Sarı-kırmızılı yönetimin ön protokol imzalattığı Raif için Teknik Direktör Erhan Altın'ın devreye girmesiyle sorun giderildi. Menajer Arslan ile görüşen Altın, buzları eritirken Raif'e dün resmi sözleşme imzalatıldı. 

Editör: TE Bilişim