Çiğli'nin ilk sosyete pazarı açıldı Çiğli'nin ilk sosyete pazarı açıldı
 Alınan bilgiye göre, servis şoförlüğü yapan Y.K.T., eski eşi Yeter B.’nin çalıştığı Çiğli ilçesi Köyiçi Caddesi 8061 Sokak'taki mağazaya girdi. Kendisine müdahale etmek isteyen E.A.'yı, elindeki silahla yaralayan Y.K.T., ardından silahını boşandığı eşinin başına dayadı. Çevredeki esnafın haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis tarafından mağazaya çıkan yollar trafiğe kapatılırken, yaklaşık 2 saat içeride kalan Y.K.T., daha sonra Yeter B. ile birlikte dışarı çıktı.
Alkollü olduğu ileri sürülen ve karşısında polisleri görünce yere bir el ateş eden Y.K.T., bölgeye geldiği ticari taksiye eski eşini zorla bindirdi. Kendisini engellemek isteyen polisi tabancayla tehdit eden saldırgan, araçla Aliağa'ya doğru yola çıktı. Çok sayıda polis ekibi de otomobili takibe baldı. Aliağa ilçesinde Hükümet Caddesi'ndeki av tüfeği mağazasına giren şahıs, buradaki çalışanı da tehdit edip bir av tüfeğini gasp etti. Y.K.T., bir elinde tabanca, bir elinde tüfek ve yanında eski eşiyle bir otele girdi. Özel harekat timleri, otelin çevresini sararak güvenlik önlemi aldı. Bu sırada tehditler savuran saldırganı, polis ekibi ikna etmeye çalıştı.
Öfkesi dinmeyen şahıs, bir süre sonra elindeki tabanca ve tüfeği bıraktı. Şahsın dalgınlığından yaralanıp silahları almak isteyen İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ayhan Saygılı, Y.K.T. tarafından bacağından bıçakla yaralandı. Boğuşma sırasında zanlının elinden kurtulan Yeter B., kendini dışarı attı. Polisler de zanlıyı etkisiz hale getirdi. Yaklaşık 3 saat süren dehşet dakikalarının ardından yara almadan kurtulan Yeter B. ile bacağından yaralanan polis müdürü, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Ayrıldığı eşiyle sürekli barışmak istediği öğrenilen, ve 20 ayrı suçtan poliste kaydı olduğu belirtilen Y.K.T. ise, gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü.







Editör: TE Bilişim