Karşıyaka yönetimi Cihat ARSLAN ile anlaştı Karşıyaka yönetimi Cihat ARSLAN ile anlaştı
İlk 6'nın yanı sıra 1461 Trabzonspor'un yerine 7. sıradaki takımın da Süper Lig için Play-Off mücadelesi vereceği ligde Karşıyaka'nın çok ufak da olsa bu hedefi yakalama şansı bulunuyor. Kaleci Necati Yılmaz, Sercan Türkeri, Erdi Öner, Emre Toraman, Caner Ağca ve Şehmus Özer'in cezalı Tayfun Cora'nın ise sakat oluşu nedeniyle birçok oyuncu sezonun son maçında ilk kez ilk 11'de oynama şansı bulacak.
Ara transfer döneminde Balıkesirspor'dan transfer edilen kaleci Recep Biler, Necati'nin yokluğunda bu sezon ilk kez eldivenleri eline geçirecek. Sadece Ankaragücü maçında forma bulan orta saha oyuncusu Onur Bayramoğlu ile Veli Torun da ilk kez ilk 11'de oynama şansını Kartal maçında bulacak. Ligin 2. yarısında beklenen süreyi alamayan Erdi Kasapoğlu'nun Sercan'ın yokluğunda savunmanın sağında Emre ve Caner Ağca'nın cezalı oluşu nedeniyle Ali Say'ın da orta sahada görev yapması bekleniyor. Altyapıdan A Takım'a alınan Bartu Umut ve Battal Demirbilek de bu maçta kadroda yer alacak. 

Kongre Arena'da 
Karşıyaka olağan genel kurula ilginin büyük olacağını düşünen Başkan Cihan Büyükoral, 4 ya da 5 Haziran'daki kongrenin Arena Spor Salonu'nda yapılması için gerekli girişimlere başladıklarını açıkladı. Basketbol takımının Play-Off maçlarını düşünerek tarih belirlemeyi buna göre belirleyeceklerini belirten Büyükoral, "Gerekli başvuruları yaptık. Geçen yılki kongrede nikah sarayına zor sığdık. Daha rahat bir ortamda sağlıklı bir genel kurul yapmayı planlıyoruz, bu doğrultuda Arena'yı uygun gördük" dedi. 
Editör: TE Bilişim