Feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı Feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı
  Kaza sonrasında yüzde 80 iş göremez raporu alan ve hiçbir sağlık güvencesi olmayan acılı babanın en büyük isteği ilik nakli bekleyen kızı. Acılı baba kendi rahatsızlığını unutup, ilik kanseri kızı için yardım elinin uzatılmasını bekliyor. 13 yaşındaki kızı Rabia Nur'un tedavi parasını 3 aydan 3 aya sakatlık maaşıyla ve hayırseverlerin zaman zaman yaptıkları yardımlarla karşılamaya çalışan Yetkin, aldığı maaşın sadece yeme ve zaruri ihtiyaçlarına yettiğini, kızının ilaç masraflarının ve ilik nakli için gerekli masrafların karşılanması gerektiğini ifade etti.
Geçirdiği kazadan sonra 5 çocukla hasta haliyle baş başa kalan Şahin Yetkin, kızı Rabia’nın tedavi parasını da 3 aydan 3 aya aldığı sakatlık maaşıyla ve hayırseverlerin zaman zaman yaptığı paralarla karşılamaya çalışıyor. Aldığı maaşın sadece yeme ve içmelerine yettiğini ifade eden Yetkin, kendisinin ve kızının ilaç masraflarını karşılayamadığını ve bu nedenle de hayırsever vatandaşların desteğine ihtiyacı olduğunu söyledi.
Şahin Yetkin, kızı Rabia’nın halen Ankara Dış Kapı Çocuk ve Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavi gördüğünü, her ay rutin kontrollerin yapıldığını ve zaman zaman da kan değişiminin olduğunu ifade ederek, aylık tedavi masrafının bin 700 TL olduğunu söyledi. Kızının sağlığına kavuşması için ilik naklinin de şart olduğunu belirten Şahin Yetkin, şimdi hayırseverlerden uzanacak bir yardım eli bekliyor.

İzmir haber

Editör: TE Bilişim