Bornova 1877, tarihinde ilk defa TFF 3.Lig'de mücadele edecek. Bornova 1877, tarihinde ilk defa TFF 3.Lig'de mücadele edecek.
Ligin ikinci yarısında kendi sahasında oynadığı 7 maçta sadece Elazığspor'a mağlup olan Yeşil-siyahlılar, yaklaşık 3 aydır taraftarlarına mağlubiyet acısı tattırmıyor.
Elazığspor maçından sonraki 6 maçta 3 galibiyet ve 3 beraberlik alan Denizlispor hiç yenilmedi. Son 6 maçında 14 gol atan ve maç başına 2.3 ortalama başarısını yakalayan Yesil-siyahlı ekip, bu maçlarda sadece 4 gol yiyerek adeta rakip oyunculara kalesini kapattı.

Sakaryaspor ve Giresunspor maçlarında 10 gol atarak taraftarlarına gol ziyafeti çeken Denizlispor, ligin bitimine 3 hafta kala en rahat takımlardan biri olmanın avantajını kullanmak istiyor. Geride kalan 3 maçı da kazanıp, ligi en iyi yerde bitirmenin hesaplarını yapan Yeşil-siyahlılar, Play-off mücadelesi veren Adanaspor ve Boluspor'un da puan kaybetmesini bekleyecek.

Ligin 32. haftasında hafta sonun şampiyonluk mücadelesi veren Akhisar Belediyespor'u konuk edecek olan Denizlispor, bu maçın hazırlıklarını da günde tek idmanla sürdürüyor. Sakatlığı geçen forvet oyuncusu Eser Yağmur'un iyileşmesi ile eksik futbolcu bulunmayan Yeşil-siyahlı ekipte tek hedef galibiyet. Ligin ilk yarısında deplasmanda 3-3 berabere kaldığı rakibini bu kez puansız göndermek isteyen Denizlispor'da, teknik direktör Osman Özköylü son haftalarda özellikle kendi sahalarındaki başarılı sonuçlara bir yenisini daha eklemek istediklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim