Menemen belediye tiyatrosu ödemiş’te sahne alacak Menemen belediye tiyatrosu ödemiş’te sahne alacak
700 kadar amatör ve profesyonel bisikletçinin şehir turu ile Menemen sokakları renklendi. Bisiklet Grubunun en önünde pedal çeviren Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, ülkemizde birlik ve beraberliğin sağlanabilmesi adına bu etkinliği çok önemsediğini belirtti. 
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve "Gençlik Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlenen bisiklet şenliği, Fenerbahçe marşları eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’ndan hareketle başladı. Galatasaray forması ile etkinliğe katılan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Fenerbahçe forması giyen Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Adnan Gökdemir, yaklaşık 3 kilometrelik parkur boyunca en önde pedal çevirdiler. Gezi niteliğinde devam eden bisiklet şenliğine genç yaşlı yaklaşık 700 kişi katıldı.
Ege Pedal Spor Kulübü sporcularının da destek verdiği etkinlikte, vatandaşlar bisikletçilere ev ve işyerlerinden alkışlarıyla destek verdi. Yaklaşık bir saatlik şehir turunun ardından Cumhuriyet Meydanı’nda toplanıldı. Burada çekilişle 10 katılımcıya bisiklet hediye edildi.
Menemen Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Adnan Gökdemir, Menemen’de gelenekselleştirdikleri bisiklet şenliğinin bu yıl da yoğun ilgi görmesinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, şenliğe katılan vatandaşlara ve 7 yıldır bu etkinliğe destek veren Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’e teşekkür etti.
Menemen’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu artıran bu etkinliğe desteklerinin devam edeceğini belirten Başkanı Tahir Şahin ise, “Bağımsızlık ateşinin yakıldığı böylesi bir günde birlik ve beraberlik içerisinde olmak ülkemiz için, Atatürk’ün kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni yaşatmak için çok önemli. Çünkü bu Cumhuriyet o kadar kolay kazanılmadı. Son zamanlarda ne yazık ki ülkemizde bazı olumsuz gelişmeleri hep birlikte yaşıyor ve görüyoruz. Bu etkinliğin amacı; tek vatan, tek millet, tek bayraktır. Birlik ve beraberlik adına bu etkinliğe katkıda bulunan herkesi kutluyorum” diyerek, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü,silah arkadaşlarını ve aziz şehitleri saygı ve minnetle andığını söyledi.

Editör: TE Bilişim