Geleneksel Ödüllü Bisiklet Şenliği Geleneksel Ödüllü Bisiklet Şenliği
Menemen Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen Toplu Sünnet Şöleni, mevlit ve ilahiler okunarak başladı. Halk oyunları gösterileri ile renklenen sünnet şölenine, 1 hafta içerisinde ikamet ettikleri bölgelerde sünnet olacak çocuklar ve ailelerinin yanı sıra vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Sünnete katılanlara tavuklu pilav ve ayran ikram edildi. 
3 YILDA 500 ÇOCUK SÜNNET EDİLDİ
Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen toplu sünnet şölenleriyle 3 yılda 500 kadar çocuğun ilk mürüvvet heyecanı yaşadığını belirten Menemen Belediye Başkan Danışmanı Abdurrahman Demirci; “Bu yıl 175 çocuğumuzun sünneti yapılıyor. Bu çocuklardan 130’u Menemen’den, 45 kadarı ise İzmir’in farklı ilçelerinden. Toplu Sünnet Şölenleri, vatandaş ile Belediye işbirliğinin en güzel örneğidir. Belediye Başkanımız Sayın Tahir Şahin, böylesine hayırlı işler ortaya koymak isteyen tüm vatandaşlarımıza bugüne kadar elinden gelen tüm desteği verdi ve bu desteklerinin devam edeceğine eminim. Toplu Sünnet Şölenimizin başta geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza, çok kıymetli anne ve babalarına hayırlı olmasını diliyor, bu organizasyona katkı sunan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
“UZUN YILLAR DEVAM EDECEK”
Menemen Belediyesi işbirliğinde toplu sünnet organizasyonunu gerçekleştiren gıda firmasının Genel Müdürü Hacı Ali Demir ise,“Bugün, geleceğin mimarları, doktorları, öğretmenleri, iş adamları, mühendisleri olacak yavrularımızın mürüvvetlerini hep beraber kutluyoruz. Fade Gıda ve Hade Fide grubu olarak 13 yıldır geleneksel hale getirdiğimiz toplu sünnet törenimiz son 3 yıldır Menemen Belediyemiz'in de katkılarıyla, daha organize oldu, daha da büyüdü, şölene dönüştü. Bu organizasyonun uzun yıllar devam etmesini temenni ediyoruz” diye konuştu.



Editör: TE Bilişim