Eğitim platformumuzda takistoskop, gruplama, hızlı okuma teknikleri ve anlama egzersizleriniz merkezi veritabanına sürekli kayıt edilir. Diğer kurs ve programlardan farklı olarak hızlı okuma teknikleri sizi kendi halinizde değil belirli bir program dahilinde seviye seviye öğretiyoruz. Bulunduğunuz seviyeyi gelişim tablonuzdan anlık olarak takip edebilirsiniz.

   Örneğin: Hızlı okumanın temel egzersizi olan takistoskop eğitimde 7 Seviye bulunmaktadır. 1. seviyede size 1 kelimelik metinler okuma hızınıza göre (Örn:30ms) gösterilip metinleri doğru görüp görmediğinizi test edilir. Eğer 1 kelimelik metinleri 30ms içinde doğru görüyorsanız seviyeniz bir seviyeye yükseltilir.

Online hızlı okuma teknikleri ve anlama kursumuz alışılagelmiş klasik hızlı öğrenme eğitimlerinden bir çok yönde farklılık gösterir.

Anlık Seviye Kontrol ve Yükseltme Sistemi

    Bizi diğer programlardan ayıran en temel özellik; eğitim süresince egzersiz araçlarından (takistoskop, gruplama, hızlı okuma teknikleri vs..) elde edilen verilere göre öğrenciyi geliştirmekdir.

    Öğrenci bir aracı kullanmaya başladığı zaman merkezi veri tabanı sistemine anlık veriler aktarılır. Öğrenci seviye atlamak isterse seviye yükseltme linkine tıklayarak o araç için hazırlanan özel seviye tespit robotuna bağlanır. Robotun soracağı soruları yeteri kadar doğru cevap veren öğrencinin seviyesi bir üst seviyeye çıkartılır.

Dünya Eğitimde Teknoloji Yarışında Dünya Eğitimde Teknoloji Yarışında

Gelişmiş raporlama sistemi ile öğrencinin hangi tarihte hangi takistoskop eğitiminde hangi seviyede olduğu, dakikada kaç kelime okuduğu, anlama seviyesi anlık olarak görülebilir.

Dijital Öğretmen

    Programımız size, gerçekten hızlı okuma tekniklerini öğretmek için tasarlanmıştır. Sizi adım adım hızlı okuma teknikleriya hazırlar, eğitir ve geliştirir. Etkileşimli araçlarla öğrendiklerinizi test eder ve ne yapmanız gerektiğine karar verir. Bir egzersizi geçmek içn yeterli başarı sağlayamazsanız sizi o seviye ve hız için devamlı eğitir.

Kişiye Özel Eğitim

   Klasik hızlı okuma teknikleri kurs ve programlarında herkes için standart metinler kullanılır. 10 yaşındak bir çocuk ile 20 yaşındaki bir üniversite öğrencisinin kelime dağarcığı, görme alanı, anlama kapasitesi vs. aynı olmadığından onlara verilen eğitimde aynı OLMAMALIDIR. Programımız bu özelliği ilede diğer programlardan çok farklı özelliklere sahiptir.

Programımızda öğrencinin yaş ve eğitim durumuna göre özel metinler bulunmaktadır. Özellikle ilk okul ve orta okul seviyesindeki öğrenciler için 100 Temel Eser serisi kullanılarak hem okul öğrenimine hem hızlı okuma teknikleri eğitimine katkı sağlanmaktadır.

Ayrıca genel seviyedeki öğrenciler ise metin kütüphanesinde yer alan kategorize edilmiş yüzlerce metin arasından dilediğini seçerek sıkılmadan programı kullanabilir.

Editör: Ersin USTA