İzmirHaberAjansı Haberleri

İzmirHaberAjansı haberleri ve güncel İzmirHaberAjansı gelişmeleri, İzmirHaberAjansı ile ilgili tüm video, İzmirHaberAjansı fotoğrafları ve İzmirHaberAjansı haberleri İzmir Haber Ajansı | İzmir Haber Son Dakika | Güncel İzmir haber Siteleri | İzmir Haber sitesi reklamları sitemizde


GENEL

Barbie ve Oppenheimer, bu yılın en merakla beklenen iki filmi oldu. Dolandırıcılar Barbie ve Oppenheimer'ın geniş popülaritesini kendi kötü amaçları...

SİYASET

Deprem bölgesine şu ana kadar 30 milyar TL sanayi teşviği verildiğini ifade eden Kacır, bu desteklerin süreceğini söyledi.

TEKNOLOJİ

firefly güncellemesi dahilinde gelen yapay zeka desteğinin detayları ne? Adobe Photoshop yapay zeka desteği nasıl kullanılır? İşte detaylar.

SAĞLIK

Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni dönemde sağlıkla ilgili gerçekleştirilecek çalışmaları sosyal medya hesabından sıraladı

EKONOMİ

Dolar 23,17 lira, Euro ise 24.96 lirayı aşarak yeni tarihi zirveleri gördü. Dolardaki günlük yükseliş yüzde 7'yi buldu.

SİYASET

Dün Samsun, Amasya ve Kastamonu'da meydana gelen yoğun yağış ve sel baskınları sebebiyle hayatı olumsuz etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi...

GENEL

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde saat 08:07'de 3,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

EKONOMİ

Yüksek kiraların kontrol altına alınması için yapılan düzenlemeler, konut sahiplerine hapis ve para cezası gibi yaptırımlar getiriyor.

SİYASET

TBMM’de milletvekili yemin töreninin tamamlanmasının ardından gözler Meclis Başkanlığına seçimine çevrildi. Çarşamba günü yapılacak seçimler için Meclis'teki partilerden 7 milletvekili...

SİYASET

Anıtkabir özel defterini imzalayan Erdoğan, "Kabinemizle birlikte 85 milyona aşkla hizmet edeceğiz." dedi.

GENEL

Karaman'da uyuşturucu satışı yapan suç örgütüne yönelik operasyonda 1'i kadın 17 şüpheli, gözaltına alındı.

SAĞLIK

Dr. Alper Özkan sinsice ilerlediğinden ‘sessiz katil’ diye de anılan hipertansiyon; başta kalp damarları olmak üzere tüm vücutta büyük tahribata...

EKONOMİ

Sözcü TV'de ana haberleri sunan Fatih Portakal, dün akşamki programında yeni asgari ücret hakkında kulis bilgisini paylaştı.

GENEL

İstanbul/Maltepe'de köpekler, sokakta yürüyen vatandaşlara saldırdı.

SİYASET

Numan Kurtulmuş TBMM Başkanlığı için adaylık başvurusunu yaptı.

YAŞAM

28 Mayıs'taki seçim mağlubiyetinin ardından CHP Genel Başkanlığı sorgulanan Kemal Kılıçdaroğlu, "buradayım" pozu verdi.

YAŞAM

Demir Kapıya Saklanmış 552 Sentetik Hap Ele Geçirildi SAMSUN'un İlkadım ilçesinde baskın yapılan evde, demir kapıya düzenekle saklanmış 552 kapsül...

YAŞAM

Ülkemizde bugüne kadar liderler, seçim sonrası ilk ziyaretlerini KKTC ya da Azerbaycan'a yaparken; yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan bu...

YAŞAM

Ölümcül bir hastalığın tedavisi olmasa da, kişinin ömrünü uzatabilecek tedaviler mevcuttur Hem hasta olan kişi hem de sevdikleri için zor...

YAŞAM

Sınava sayılı günler kala bedensel ve ruhsal rahatlama için nefes egzersizi ve kas gevşetme teknikleri büyük fayda sağlıyor. Bunun için;...

YAŞAM

Sultangazi'de kontrolden çıkan otomobil, apartmanın önünde oynayan çocukların arasına düştü.

YAŞAM

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Konya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, önemli bir güvenlik operasyonu gerçekleştirerek terör örgütü DAEŞ'in...

YAŞAM

Eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlar kapsamında belirlenen 12 adrese baskınlar düzenlendi.Yapılan aramalarda, toplamda 150 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

YAŞAM

Sağlık Bakanlığı, temizlik personeli alımı için duyuru yapmıştır. Toplamda 1.356 temizlik personeli alımı gerçekleştirilecektir.

YAŞAM

Altın fiyatları günlük olarak değişiyor ve yatırımcılar için önemli bir rol oynuyor. 24 Mayıs 2023 tarihindeki en güncel gram, çeyrek,...

YAŞAM

Üsküdar Salacak sahilindeki kaçak işletmeyi yıkmak için bölgeye giden İBB ekipleri saldırıya uğradı. İBB İmar Şube Müdürü Ramazan Gülten darp...

YAŞAM

MEB'in yeni kararlarıyla birlikte öğrenciler için sevindirici gelişmeler yaşanacak. Okullarda ders süreleri kısalacak ve tatil günleri artacak.

YAŞAM

Uzman öğretmenlik başvuruları başladı! Uzman öğretmen ve başöğretmen sınavı başvuru tarihleri ne zaman, şartları ne?

TEKNOLOJİ

Yeşil teknoloji, iklim değişikliğini önlemek için karbondioksit ve diğer sera gazı emisyonlarını azaltmayı amaçlıyor.

EKONOMİ

Ekonomik güven endeksi Nisan ayında 102,2 iken, Mayıs ayında %1,4 oranında artarak 103,7 değerini aldı.

MAGAZİN

Ünlü müzisyen Hayko Cepkin, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından kişisel Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

YAŞAM

"Sadece 9 ay sonra yerel seçimlerde muazzam sonuçlar elde ettik" , "Yolumuz uzun, gençliğimiz var. Bana inanın, her şey çok...

GENEL

57 yaşındaki Selahattin Akyel, hayvanlarını otlattığı sırada bir öküzün boynuz darbeleriyle yaralandı. Hastaneye kaldırılan Akyel, yaşamını yitirdi.

SİYASET

Selahattin Demirtaş için "Hak ve hukukun egemen olduğu Türkiye'de sen 51 Kürt kardeşimizin ölümüne neden olan Selo'yu istediğin gibi dışarı...

EKONOMİ

Türkiye’de otomobil ve hafif ticari araç satışlarının yılın ilk beş aylık döneminde 435 bin adedi geçerek tarihi rekoru kırması bekleniyor.

PARA

IMF, İngiltere ekonomisi için büyüme tahminlerini yukarı yönlü revize ederek ülkenin 2023 yılında resesyona gireceği beklentisini terk etti.

MAGAZİN

Kubilay Aka, L'officiel Hommes dergisi'ne konuştu. Bilinmeyenleri anlatan oyuncu, hakkında çıkan haberlerden rahatsız olmadığını ifade etti.

TEKNOLOJİ

Amazon, e-ticaret sitesindeki arama bölümüne ChatGPT benzeri bir yapay zeka desteği eklemek için çalışmalara başlamış durumda.

SPOR

Milli smaçör Saliha Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla önümüzdeki yıl Eczacıbaşı Dynavit forması giymeyeceğini duyurdu.

SAĞLIK

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Nilüfer Aykaç, toplumda astım hakkında doğru sanılan hatalı bilgileri anlattı, önemli öneriler ve uyarılarda bulundu.

GENEL

ESET Türkiye Ürün ve Pazarlama Müdürü Can Erginkurban QR kod uygulamasını kullanırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini paylaştı.

DÜNYA

Binanın camlarını levyeyle kırdı... New York'taki Türkevi'ne saldırı anı kamerada.

SİYASET

Kılıçdaroğlu, SSK'yı batırdı, şimdi de CHP'yi batırıyor. Kılıçdaroğlu'na CHP seçmeni 28 Mayıs'ta 'Artık yeter' diyecek." ifadelerini kullandı.

GENEL

NATO karargahında Türk mutfağı ve Hatay'a ait lezzetlerin tanıtıldığı etkinlik düzenlendi.

MAGAZİN

4 yıllık birlikteliğin ardından geçtiğimiz Mart ayında ayrıldıklarını duyuran Ahmet Kural ile sevgilisi Çağla Gizem Çelik barıştı.

İZMİR HABER

40 yıldır eğik olan binalar hakkında AFAD’ın 2017 hazırladığı rapor sonrası tahliye kararı alınmıştı.

PARA

Cumhurbaşkanı 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçiminden önce ‘yüksek enflasyonda olumlu sonuçlarını görmeye başladığını söyledi.

SİYASET

Muharrem İnce soruşturmasında “Ankara Kuşu” olarak bilinen Oktay Yaşar tutuklandı.

SİYASET

Cumhurbaşkanlığı Erdoğan, "Tüm seçmenlerin sandıklara birinci turda olduğu gibi gitmesi tavsiyemdir. Büyük Türkiye zaferi için herkes sandığa" dedi

EĞİTİM

Bakan Özer, “Türkiye’de herkesin eğitimle ilgili mevcut ve ilave platformları geliştirebileceği bir kuluçka, AR-GE inovasyon merkezimiz oldu” dedi.

SİYASET

Prof. Dr. Havva Kök Arslan: “Sandık başı bayram gibiydi” “13’üncü Cumhurbaşkanımızı olgunlukla seçeceğiz” dedi.

TEKNOLOJİ

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'dan açıklamalar.

EĞİTİM

AÖF final sınavları ne zaman 2023, ayın kaçında yapılacak soruları yanıt arıyor.İşte yanııtlar:

EKONOMİ

Büyük Ticari Araçlar'da KDV kaldırıldı. İkinci el piyasası tedirgin.Seçim öncesi ilanlarda en çok 200 bin km ve üzeri araçlar görüldü.

SİYASET

AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekilim Binali Yıldırım 12 Mart 'ta İzmir'e geliyor.

EKONOMİ

700 bin kamu işçisini ilgilendiren zamma ilişkin son sözü bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan söyleyecek.

GENEL

Şanlıurfa merkezli 6 ilde telefon dolandırıcılığı yapan şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda, gözaltına alınan 21 şüpheliden, 17’si tutuklandı.

EĞİTİM

1 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında destekleme ve yetiştirme kurslarının düzenleneceğini söyleyerek yaz okullarına ilişkin detayları açıklandı.

DÜNYA

Paleolitik Çağ insanı hakkında bilgiler sunan Denisova Mağarası’nda keşfedilen 20 bin yıllık bir kolyede insan DNA’sı bulundu.

SPOR

Kadın Milli Voleybol Takımı'nın da yer aldığı 2023 FIVB Voleybol Milletler Ligi maç biletleri Biletinial ’ da satışa sunuldu.

SİYASET

Nalbantoğlu; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamaoğlu’nun Erzurum mitinginde saldırıya uğraması ve yaşananlara ilişkin bir açıklama yaptı.

SAĞLIK

Sağlık merkezlerinde grev uygulayan sağlık çalışanları, sağlıkçılara yönelik şiddeti protesto etmek adına Sağlık Bakanlığı önünde toplanıp Meclis önüne yürüdü.

MAGAZİN

Ezgi Mola'nın 4 yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı ile bugün dünyaevine gireceği iddiası gündemi derinden sarstı.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimler dolayısıyla, 15 Mayıs Pazartesi günü eğitim öğretime 1 gün...