Merhabalar  Merhaba çok güzel bir kelime değil mi. Geçen hafta kaldığımız yeri bir hatırlayalım. İlk önce tasarruf yapacağız ve yaptığımız tasarruflar da Emeklilik Yatırım Fonlarında da (EYF) değerlenecek. 

 Peki bu EYF nedir? Emeklilik Yatırım Fonu, şirket tarafından emeklilik sözleşmesi çerçevesinde alınan ve katılımcılar adına bireysel emeklilik hesaplarında izlenen katkıların, riskin dağıtılması ve inançlı mülkiyet esaslarına göre işletilmesi amacıyla oluşturulan malvarlığıdır. Kısacası tasarruf yaparken kazanç elde ettiğiniz bir yatırım aracıdır. 

    Tasarruf ve kazancın bir arada olması sizlere kar topu etkisi yaratacaktır. Zamanla doğru orantılı olarak yatırdığınız rakam büyüyecek ve elde edeceğiniz getiri de artacaktır. Burda yapmamız gereken sisteme dahil olurken kendi risk profilimize uygun şirketi ve danışmanı seçmek. Bunları doğru seçtiğiniz takdirde kar topu inanamayacağınız bir hale gelecektir.

   Bu süreyi doğru yönetmemiz durumunda, Sistem günün sonunda istediğimiz arabayı, evi alacak sermayeyi bize verecektir. Bunların hayal olmadığını kendi deneyimlemiş biri olarak söylüyorum. 

   Konu ile ilgili sorularınızı yorumlara lütfen yazın iletişim de kalalım. Haftaya daha detaylı ve uzun konuları konuşacağız. Hoş kalın.